Tuli kesä, Luopiosten torillekin

Kautta aikojen tori on ollut kokoontumispaikka – ja sellaiseksi on muodostunut myös Luopioisten viihtyisä kesätori kesä- ja vakiasukkaille. Tulevana lauantaina on jälleen kesätoripäivä, jolloin on kello 8–13 mahdollista tavata tuttuja ja tutustua vieraampiin. Puitteissa löytyy: paikallista uutta perunaa, vihanneksia, leipäauton herkkuja, vaatteita, kukkasia, kenkiä, kädentaidon töitä ynnä muuta. Myös kirpparipöydillä on runsas valikoima. Tapahtumaan sopii myös hyvin Merja Mattilan taidokas haitarin soitto, ja mukaan muita ilahduttamaan tai viihdyttämään voivat lähteä muutkin vaikkapa jollakin pelillä. Perinteinen lettukahvila laajentaa valikoimaansa ohraryynipuuroon voisilmän kera.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?