Oikea bändi oikeassa paikassa

Pate Mustajärvi nautti villin yleisön edessä.

Aitoossa ei voida monena vuonna tehdä sellaista virhettä, että yritetään järjestää popedattomat juhlat. Jotkut bändit vain kuuluvat Rokkiliiteriin, eikä yleisö koskaan kyllästy niihin.

Popeda ei ole ollut koskaan erityisen muodikas kansan villitsijä. Kohta 40 vuoden ikään ehtinyt bändi on kuitenkin uuttanut rockin ydinnesteet vastustamattomaksi keitokseksi, joka toimii parhaiten Rokkiliiterin kaltaisella areenalla.

Uutta energiaa uhkuva Pate Mustajärvi on pomppiva esimerkki siitä, ettei rokkikoneen voiteluun tarvita väkijuomia. Mies nauttii villin yleisön edessä ja tartuttaa hyvää meininkiä ympärilleen.

Bändin kivijalka muodostuu kuitenkin Costello Hautamäen, Jyrki Melartinin ja Sahalahdella hetken aikaa asustaneen Lacu Lahtisen varaan. Kitaristi, basisti ja rumpali tavoittavat rockin alkuvoiman, jota voidaan maustaa eri aikakausien tyyleillä. Popeda luottaa kuitenkin perusasioihin, ja siksi bändi toimii Kirkastusjuhlilla kuin se kuuluisa junan vessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?