Tulokkaista kasvoi hittibändejä

Haloo Helsinki! huipensi sunnuntai-illan.

Suomessa ei ole kymmenittäin vetovoimaisia tähtiä, jotka vetävät Aitoon Honkalan kaltaisen areenan täyteen. Sunnuntai-illan huipentaneet Sanni ja Haloo Helsinki! osoittivat, että niitä kuitenkin kasvaa lisää – ja Kirkastusjuhlat on osaltaan edistämässä kehitystä.

Sanni ja Haloo Helsinki! ovat edellisvuosina Aitoossa esiintyessään olleet mielenkiintoisia tulokkaita. Kirkastuskansa on tykästynyt artisteihin, ja bändit ovat saaneet Rokkiliiterin tunnelmassa esimakua siitä, mitä on luvassa.

Nyt Sanni keikkuu listojen kärjessä, ja syksyn Vain elämää -sarja esittelee nousevan kyvyn niillekin, jotka eivät ole vielä häneen törmänneet. Haloo Helsingin rahkeet riittävät niin Kirkastusjuhlien kuin Ruisrockinkin pääesiintyjän paikalle.

Sanni joutui Kirkastusjuhlilla kovaan paikkaan, sillä ennen häntä vajaat 50 vuotta kokeneempi Paula Koivuniemi kietoi juhlakansan sormiensa ympärille. Sannin tuoreus ja energisyys kuitenkin valloittivat väen puolelleen, ja Haloo Helsinki! pääsi huipentamaan sunnuntai-illan tämän hetken kovimmalla hittiputkella.