Messuista tulee ennätyssuuret

Pälkäne tuottaa ja palvelee -näyttelyyn on ilmoittautunut jo 114 yritystä ja yhdistystä. Kuuden vuoden takaisilla messuilla yhdistysten toiminta oli laajalti esillä. Ne kertoivat toiminnastaan esitteiden, videoiden ja näytösten avulla.

Elokuun lopussa järjestettävästä Pälkäne tuottaa ja palvelee -näyttelystä on tulossa edelliskertaisia suurempi. Kuusi vuotta sitten mukana oli 110 paikallista yritystä, yhdistystä ja kylää. Nyt ilmoittautumisia on kertynyt sitä vauhtia, että vanha osanottajaennätys ylittyi jo heinäkuun alussa.

Pälkäneen yritys- ja yhdistyselämää esittelevä jättinäyttely järjestetään Aitoon Honkalassa 29.–30. elokuuta. Oman osastonsa voi varata 7. elokuuta mennessä. Yritykset pääsevät mukaan 100 eurolla ja yhdistykset 50 eurolla. Ilmoittautumislomake löytyy shl.fi -sivustolta. Kävijöille näyttely on maksuton.

Messujärjestelyiden nykyvaiheet ja mukaan ilmoittautuneet kootaan ensi viikon Sydän-Hämeen Lehteen. Näyttelyn alla 26. elokuuta jaetaan joka kotiin messulehti, joka toimii myös näyttelyoppaana.

Suuri Pälkäne tuottaa ja palvelee -näyttely järjestetään Aitoossa elokuun lopussa.