Pyöräretki tekee tutuksi Pajulan kylää

Millainen Pajulan kylä on ollut? Ketkä kylällä ovat vaikuttaneet ja mitä mieleenpainuvaa siellä on tapahtunut?

Kuhmalahtelaiskylän nykyisyyteen ja menneisyyteen tutustutaan lauantaina Liisa Alangon johdolla pyörän satulassa. Polkupyörällä tehtävä Pajulan kyläretki starttaa 18.7. kello 9 Pajulanlenkin ja 325-tien risteyksestä.

Vehkajärven nuorisoseuran ja Pajulanlenkin kyläyhdistyksen järjestämässä tapahtumassa poljetaan Vuorenkulmalle Poltin tilalle, jossa on tarjolla keittolounas. Poltilta palataan takaisin kylälle ja käydään Pilkkaanlahdentien kohteessa. Paluumatkalla Virtasen mäellä on tarjolla pullakahvit ja mehua. Matkan varrelle merkitään kyltein tiettyjä paikkoja, kuten Pommikopinmäki.

Reitin yhteispituus on noin 25 kilometriä. Vanhemmalle väelle ja liikuntarajoitteisille on varattu traktori ja peräkärry, jossa on 15 istumapaikkaa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?