Suven säveliä Suomesta

Johanna Järvinen ja Kaija Huhtanen konsertoivat Luopioisissa ensi viikon tiistaina.

Luopioisten kirkossa konsertoivat tiistaina 21. heinäkuuta kello 18 Johanna Järvinen, sopraano, sekä Kaija Huhtanen, piano ja urut. Konsertin nimenä on Suven säveliä Suomesta. Esiintyjäkaksikko löysi toisensa musisoidessaan jumalanpalveluksessa Luopioisissa viime kesänä, kun Huhtanen toimi kanttorina Pälkäneen seurakunnassa. Yhteistyö tuotti ensimmäisen konsertin vuosi sitten heinäkuussa sekä loppiaisen joululaulukonsertin, jossa esiintyi myös Pia Pajala.

Johanna Järvinen asuu vakinaisesti Turussa, jossa hän työskentelee kuoronjohtajana. Tämän kesän alussa hän muun muassa esiintyi johtamansa Helianthus-kuoron kanssa presidentin kesäasunnolla Naantalin Kultarannassa. Kaija Huhtanen, koulutukseltaan diplomipianisti, musiikin tohtori sekä kanttori, asuu Luopioisissa ja toimii parhaillaan Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa kanttorina.

Tiistai-illan ilmaiskonsertin säveltäjänimiä ovat Sibelius, Kuula, Melartin, Merikanto sekä Hakanpää.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?