Isät ja pojat lavalla

Viime vuoden Myllyrockissa Heikki Salo (oikealla) ja Heikki Silvennoinen esittivät yhdessä Heikki Haaviston kanssa mestarileipurille riimitellyn kappaleen. Salo ja Silvennoinen nousevat lavalle myös sunnuntaina.

Suomen sympaattisin festari levittäytyy sunnuntai-iltana Heikin leivän terassin edustalle Saarikylissä. 26.7. kello 18 alkavassa Myllyrockissa on mukana huippuesiintyjiä koko illan täydeltä.

Viime vuonna Saarikylissä koettiin kolmen Heikin superbändi, kun tapahtuman kokoavan Heikki Salon ja Kummeli- ja kitaralegenda Heikki Silvennoisen rinnalla esiintyi mestarileipuri Heikki Haavisto. Ainakin Salo ja Silvennoinen nousevat lavalle myös tänä vuonna.

Seuraavaa soittajapolvea edustavat Suomirock-bändi Päättömät miehet (Valentin Salo, laulu/kitara, Valtteri Väätänen, kitara/taustalaulu, Emil Laakso, basso ja Juho Seppänen, rummut) sekä akustista bilemusaa soittava Acoustix (Tiina Lähteenmäki, laulu/kitara, Hanna Silvennoinen, laulu/koskettimet, Antti Silvennoinen, kitara ja Janne Heino, lyömäsoittimet).

Lisäksi Myllyrockissa esiintyy kahden naisen ja maton minimalistinen pop/folk-duo Annika Pudas ja viulunsoittaja matolla (Annika Pudas, laulu/kitara ja Elsa Vähänen, viulu/stemmalaulu). Illan päätteeksi väkeä villitsee Crawfish Kings, jossa yhdistyy Calexicon etelänrock ja Poguesin riehakas folk.

Myllyrock on maksuton tapahtuma. Paikalla on arpajaiset, ja Heikin leivän terassilta saa sekä purtavaa että juotavaa.

Myllyrock huipentaa Saarikylissä lauantaina ja sunnuntaina kello 12–17 vietettävät Myllypäivät. Sunnuntai-iltapäivänä 26.7. kello 15 Kumpulan lastentapahtumassa esiintyy Herra Heinämäen lato-orkesteri.

Myllyrock levittäytyy Heikin leivän terassin edustalle sunnuntaina.