Valtavasti kiitoksia Pajulan lenkin pyöräilystä

Suuret kiitokset Alangon Liisalle ja kaikille muille puuhassa mukana olleille hyvin suunnitellusta Pajulan lenkin pyöräilytapahtumasta sekä hyvästä ja hauskasta traktorikyydistä. Paljon olitte vaivaa nähneet. Heti alussa aamukahvit ja tietopaketti Pleunan talosta. Kiitos siitä.

Matka jatkui Pajulan koululle. Kiitos koulun omistajille, kun pääsimme katsomaan entistä opinahjoamme ulkoa ja sisältä. Mieliin palautuivat kouluajat. Oli ihana päästä katsomaan rakasta koulua. Sydämellinen kiitos.

Matka jatkui Poltin tilalle. Siellä saimme maistuvan keittolounaan ja kuulimme talon surullisen tarinan.

Sieltä matka jatkui Pilkkaanlahdelle entisille koulupoluille. Taas nousivat tunteet pintaan.

Palatessa saimme entisen Virtasen pihapiirissä maistuvat pullakahvit ja kuulimme historian havinaa Mika Anttilan kertomana. Oli varsin mielenkiintoisaa, kiitos hänelle ja talon väelle kahveiden laitosta.

Kotomatkalla poikettiin vielä Lahden Aarnon traktorimuseolla, joten päivä oli täydellinen.

Vanhin mukana ollut,

entinen Pajulan koulun oppilas Elvi

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?