Neljä palettia Villa Armaassa

Galleria Villa Armaan kesäkauden viimeinen näyttely avataan sunnuntaina 2.8. kello 17–19. Näyttelyn nimi on Neljä palettia, ja töitään ovat tuoneet ihasteltaviksi taiteilijat Päivi Ihamäki, Arja Järvensivu, Leena Vaara ja Heimo Kaleva. He kaikki ovat Virroilta ja ammentavat taiteellisen voimansa monimuotoisesta luonnosta. Kukin tulkitsee luonnon läsnäolon tavallaan, siksi yhteinen näyttelykin on rikas ja tarjoaa jokaiselle katsojalle elämyksiä. Luonto jaksaa viehättää uudelleen ja uudelleen, alati löytyy uutta kuvattavaa vuodenaikojen vaihtuessa tai valon muuttuessa.

Taiteilijaryhmän Neljä Palettia taiteilijat perustivat runsas vuosi sitten osallistuessaan Mäntän kuvataideviikoille. Yhdessä he ovat osallistuneet jo aiemmin muun muassa Koillis-Pirkan Taiteen ryhmänäyttelyihin. Tällä hetkellä he kaikki toimivat aktiivisesti myös eri taidejärjestöjen tehtävissä.

Avajaisissa ruttuuttaa kesään niin sopivaa haitariaan Tampereen Työväen Teatterin näyttelijä Jari Leppänen. Hän lupasi myös laulaa muutaman laulun soittonsa lomassa.

 

Elokuun näyttely on avoinna ke–pe 12–19 ja la–su 12–18.