Taidepappila: Vettynyt parkkialue jouduttiin sulkemaan

Sade on verottanut kesänäyttelyvieraita

Lapset shakkiruudulla.

Kukat vartaloruukussa.

Suomen yllä majaileva matalapaine sateineen ei ole suosinut kesänäyttelyjä. Kuhmalahden Taidepappilan Outo onni -näyttelyyn on tähän mennessä tutustunut vajaat tuhat kävijää, mikä on jonkin verran vähemmän kuin normikesinä.

Huonot ilmat eivät ole vaikuttaneet kävijöiden mielialoihin, vaan näyttelyvierailta on tullut positiivista palautetta. Taidepolun kulku tosin on ollut haastava suoritus märässä maastossa. Myös parkkialue on ollut viikon suljettuna maan vettyessä.

Outo Onni -näyttelyssä on esillä Teemu Luodon, Jukka Tuomisen, Maarit Björman-Väliahteen, Eila Ekman-Björkmanin, Veera Pajulahden, Pia Pesosen, Mari Terkomaan, Ritva Tourén ja Marina Yannopouloun maalauksia, kuiva- ja öljypastelliteoksia, akvarellejä ja keramiikkaa.

Näyttelyn valvojana toimii kuvataiteilija Ritva Toure 2.8. saakka. Sen jälkeen Taidepappilan isäntäväki pitää näyttelyä avoinna sunnuntaihin 9.8. asti päivittäin kello 12–18. Myöhemmin näyttelyyn pääsee tutustumaan aikavarauksella.

Torstaina 13.8. näyttely on viimeisen kerran avoinna kello 17–22, kun Kangasalla vietetään Museoiden iltaa.

Lasten taidepäivä.

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?