Raikku rokkaa ja rakastaa: Uotilan rockfarmilla soittaa kahtena päivänä yhdeksän bändiä

Salafestari rokkaa nyt avoimesti

Peltolan tilan isäntä Riku-Sippo Uotila on järjestänyt Still-bändinsä kanssa muutamana kesänä musiikkipainotteisen yksityistilaisuuden maatilamiljöössä. ”Raikku rokkaa ja rakastaa” -bileiden nimi on kiteytynyt muotoon R3. Parhaimmillaan ”salafestareilla” on käynyt noin 400 juhlijaa.

Tänä vuonna karkelo muuttuu kaikelle kansalle avoimeksi. Järjestelyt on hoidettu ammattimaisesti: rock raikaa kolmella lavalla, bussi kuskaa väkeä Tampereelta ja lippuja kauppaa Lippupiste.

Rockfarmin portit avataan perjantaina 21.8. kello 18. Maksuttomana avajaisiltana teltassa esiintyvät pianotrubaduuri Tristan Lumme, kitaristi-laulaja Esa Nummela ja akustinen irkkufolk-ryhmä Sorrowhearts.

Lauantaina 22.8. karkelo jatkuu kello 16 alkaen kolmella lavalla seitsemän bändin voimin. Päälavalla esiintyy isäntäbändi Stillin lisäksi Jussi Syren & The Groundbreakers, The Luxury Liner Quintet featuring Janne Kaunisto, BluesQ ja Jere Ijäs. Anniskeluteltassa musisoi Tristan Lumme ja R3-Cafessa tamperelainen jatsahtava Kytles.

Kaikki bändit sopivat maalaismiljööseen. Riku-Sippo Uotilan bändi Still soittaa stadionhenkistä kantrirockia. Jussi Syren on Suomen kovin bluegrass-osaaja. The Luxury Liner Quintet koostuu kantrivirtuooseista ja BluesQ vääntää bluesia suomeksi. Laulaja-lauluntekijä Jere Ijäs tunnetaan vuosituhannen alussa maata kiertäneestä Jere & The Universe -bändistään.

Karkelot jatkuvat Peltolan tilalla (Raikuntie 190) molempina iltoina yhteen saakka. Paikalle on opastus Lahdentieltä, ja lauantaille saa lippuja Lippupisteestä sekä portilta.

Tapahtuma on ikärajaton, sillä anniskelualue on erikseen rajattu. Festarieväät ja -juomat ovat maalaishenkisiä lähituotteita. Olutteltan lisäksi paikalla on Rönnvikin viinitilan myyntipiste, Nordic Gourmet Festival Catering, Karppilan Charolais, Kahvihuone Paula, Sarkasen tilan jäätelö ja Raikun kyläyhdistyksen lettupiste.

R3 keräsi yksityisfestarina parhaimmillaan nelisen sataa juhlijaa. Tänä vuonna karkelo muuttuu kaikelle kansalle avoimeksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?