Juhlaviikko Kangasalla kuun lopussa

150-vuotisjuhlavuosi näkyy Kangasalla vahvasti ensi viikolla, jolloin kunnassa vietetään myös juhlavuoden päätapahtumaa. Juhlaviikon käynnistää valtuuston juhlakokous maanantai-iltana 24. elokuuta kello 18. Keskiviikkona Tampere Filharmonia – kapellimestarinaan Santtu-Matias Rouvali – esiintyy jo loppuunmyydyissä vierailukonserteissa Kangasala-talossa.

Torstaina Kangasala-talo annetaan nuorten käsiin: iltapäivästä iltaan kestävässä ilmaisessa ja päihteettömässä Elohype-tapahtumassa esiintyvät rap-artisti Spekti ja mentalistitaikuri. Paikalla on myös graffitityöpaja.

Lauantain pääjuhlan, Sadonkorjuukarnevaalin, ohessa Kangasalan luonto ry järjestää Suomen luonnon päivän kunniaksi koko perheen lähiluontoretken Kuohunlahdelle ja Kuohunharjuun. Sunnuntaina puolestaan pidetään juhlajumalanpalvelus Kangasalan kirkossa.