Ämmätsän koulun kerhokamut tapasivat

Kuvassa kerholaiset Oili ja kyytimies Pauli, Anneli, Tellervo, Anelma, Antti ja Kaarina sekä nuorisokerhon vetäjät Anneli ja Tuomo. Seuraavan vuoden tapaamiseen tuli jo kutsu. ”Oi aika nuoruuden!”

Luopioisten Ämmätsän koulun nuorisokerholaiset 1960–luvun alkuvuosilta kohtasivat perinteisessä kesätapaamisessaan tällä kertaa Kangasalla. Ohjelmassa oli aluksi tutustuminen Kangasala-taloon ja Kimmo Pyykkö -museoon. Ennen lounasta Irma Mäkimaan ravintolassa, saatiin nähdä samaan päivään sattuneet valatilaisuuden ylilennot Kangasalan taivaalla.

Muisteloita ja keskustelua riitti kahvipöydässä Katajatiellä Nisuloiden kotioloissa. ”Täytekakussakin oli reunat peitossa” – todettiin! Joukko on harventunut vuosien mennen, mutta tavattu on joka kesä 25 vuoden ajan.

Mitähän tuosta voisi päätellä – kamuilla on aina yhtä mukavaa yhdessä!