Vallaton Vehoniemi

Vallaton Vehoniemi veti väkeä nauttimaan kauniista kesäillasta ja musiikista. Kangasalan soittokunnan seitsemän musikanttia esiintyivät näkötornin tasanteella. Kuva: Jorma Laakso

Esko ja Marita Laurion ideoima ja LC Kangasala-Harjulan toteuttama ilmainen tapahtuma Vallaton Vehoniemi houkutteli tiistaina lukuisan joukon yleisöä nauttimaan laulu- ja musiikkihetkistä.

Kauniissa kesäillassa musiikkielämyksiä tarjosivat Reima ja Ritva Ojala automuseon terassilla ja Kangasalan soittokunnan seitsemän musikanttia sekä Pikantit-kuoron lauluryhmä näkötornin tasanteella.

Musiikkiesitysten lisäksi Jouni Valkeaniemi esitteli automuseossa suurella valotaululla hienoja luontokuvia ja Leila Suutarinen kertoili Vehoniemen harjun historiasta. Ohjelman lomassa osa yleisöstä kävi tietenkin tutustumassa myös autonäyttelyyn sekä nauttimassa maankuulut automuseon munkkikahvit.

Ilta huipentui yleisön kuunnellessa näköalatasanteella, kun soittokunnan johtaja Seppo Heikkilän soitti trumpetilla näkötornin huipulta Kesäpäivä Kangasalla -laulun.

Jorma Laakso