Oksetti Jeeppien vieraana folkclubilla

Kangasalalais-tamperelainen folkbändi Jeepit elvytti keväällä klubinsa, jota se isännöi vuosina 2000–2012 Tampereen Huurupiilo-pubissa. Parin vuoden tauon jälkeen klubi heräsi ruususen unesta uudessa paikassa, Kangasalan Pirtillä.

Kevään aikana pirtillä järjestettiin kolme klubia, jotka jatkuivat elokuusta alkaen kuukausittain. Syksyn kolmannella klubilla maanantaina 19.10. vierailee rempseä jätkäperinneryhmä Oksetti. Kello 19 alkavalla klubilla tukkilaisjätkät soittavat menevää rillumareitä.

Folkclub Jeepit tarjoaa musiikkivieraiden lisäksi myös yleisölle tilaisuuden esiintyä: Pirtillä on avoin lava eli open stage. Klubille on vapaa pääsy ja paikalla palvelee kahvibuffetti.

Oksetti ryhmäkuvassa Suomen metsäkulttuuripäivillä.
Oksetti ryhmäkuvassa Suomen metsäkulttuuripäivillä.