Hokkarit ja Nikkarit – Eaglesilla tiukka viikonloppu

Yskähdellen kautensa jääkiekon kakkosdivisioonassa aloittanut Kangasalan Kisa-Eagles hakee jatkoa voittoputkelleen viikonloppuna kahdesta kotiottelustaan. H.K.H.:lta ja Nikkareilta kauden aluksi saamansa löylytyksen jälkeen kotkapaidat ovat petranneet otteitaan ja ottivat tappioiden jälkeen kaksi peräkkäistä voittoa – H.K.H:sta otetun revanssin jälkeen joukkue haki vieraspisteet Ruoveden RuoSkA:lta.

Nälkäinen Eagles hakee lauantaina pisteitä lauantaina Hokkareilta ja sunnuntaina toinen revanssi mielessään Nikkareilta. Maaleja pitäisi olla luvassa: Eaglesin jokaisessa ottelussa tällä kaudella voittajajoukkue on heiluttanut vastustajan maaliverkkoa vähintään kuudesti, eikä nollapelejä ole nähty.

Onnistuuko Eaglesin Toni Riekko tänä viikonloppuna Nikkareita vastaan?
Onnistuuko Eaglesin Toni Riekko tänä viikonloppuna Nikkareita vastaan?