Onnelin ja Annelin talvi saapuu Pälkäneelle

Eräänä joulukuisena iltana parhaiden ystävysten Onnelin ja Annelin ikioman talon pihaan ajaa pieni auto. Autosta nousee ulos pikkuruinen Vaaksanheimon perhe, joka on joutunut kodittomiksi maantiejyrän hajotettua heidän kotitalonsa. He muuttavat väliaikaisesti ystävällisten Onnelin ja Annelin nukkekotiin asumaan – vaan pian selviää, että joillakin isoilla ihmisillä on perhettä kohtaan pahat aikeet mielessä.

Kotimainen elokuva Onnelin ja Annelin talvi jatkaa viime vuonna ilmestynyttä ja isoja katsojajoukkoja ilahduttanutta tyttökaksikon tarinaa. Tuoreen talvisen seikkailun pääosissa nähdään aiemmastakin elokuvasta tutut Aava Merikanto ja Lilja Lehto, ja muissa rooleissa ovat muun muassa Elina Knihtilä, Kiti Kokkonen, Jaakko Saariluoma, Eija Ahvo, Samuli Vauramo, Inka Kallén ja Joonas Saartamo. Elokuvan on tälläkin kertaa ohjannut Saara Cantell.

Pälkäneelle Onnelin ja Annelin talvi laskeutuu osana kiertue-elokuvateatteri Filmipyörän kiertuetta. Koko perheen elokuva pyörii yhteiskoululla ensi viikon maanantaista keskiviikkoon.

Onnelin_ja_Annelin_talvi_pressi20
Onnelin ja Annelin joulunaikaan tulee tänä vuonna ylimääräistä vauhtia.