Elea ja Helmiina uppoutuivat satuihin

Viisivuotiaat kaksossisarukset Elea ja Helmiina Lindgren olivat innokkaimpia kuulijoita, kun Elina Peltonen luki lapsille satuja Sahalahden kirjastolla pidetyssä pannukakkuillassa. Tarinat Atte-ankasta ja hänen ystävistään sekä Hilarius-hiirestä ja Loru-Liisasta miltei naulitsivat tytöt lattialle satutädin jalkojen juureen.
Tytöt saavat nauttia satujen kuuntelemisesta kotonakin. Peppi Pitkätossu on Elean ja Helmiinan yksi suosikki, myös tietopohjaiset luontokirjat kiinnostavat heitä.

Viisivuotiaat kaksossisarukset Elea  (edessä vasemmalla) ja Helmiina Lindgren olivat innokkaimpia kuulijoita, kun Elina Peltonen luki lapsille satuja Sahalahden kirjastolla pidetyssä pannukakkuillassa. Tarinat Atte-ankasta ja hänen ystävistään sekä Hilarius-hiirestä ja Loru-Liisasta miltei naulitsivat tytöt lattialle satutädin jalkojen juureen. Tytöt saavat nauttia satujen kuuntelemisesta kotonakin. Peppi Pitkätossu on Elean ja Helmiinan yksi suosikki, myös tietopohjaiset luontokirjat kiinnostavat heitä.
Viisivuotiaat kaksossisarukset Elea (edessä vasemmalla) ja Helmiina Lindgren kuuntelivat muun yleisön tavoin lähes hievahtamatta, mitä Atte-ankalle tapahtuu.