Menestystä Pikku Tiikeri Cupista

 Kaikki neljä Aitoon Taekwon-don junioria ylsivät mitaleille junnujen kisavuoden perinteisessä päätöskisassa, Ylöjärven Pikku Tiikeri Cupissa.

Kaikki neljä Aitoon Taekwon-don junioria ylsivät mitaleille junnujen kisavuoden perinteisessä päätöskisassa, Ylöjärven Pikku Tiikeri Cupissa.

Adventtisunnuntaina 29.11. kisattiin perinteinen taekwondon juniorikilpailu Pikku Tiikeri Cup Ylöjärvellä. Aitoon Taekwon-don joukkueessa kilpailivat Antti Itkonen, Leo Peltola, Venla Salmi ja Inka Valkeapää, jotka kaikki onnistuivat suorituksissaan mallikkaasti.

Antti Itkonen osallistui erikoistekniikkapotkuihin ja sijoittui upeasti hopealle.

Ensikertalainen Leo Peltola hankki kisakokemusta erikoistekniikkapotkuista ja nuoremmille tarkoitetussa pyykkipoikaottelussa. Leo saavutti ottelusarjassaan pronssisijan, mikä on todella hieno suoritus ensimmäisissä kisoissa.

Inka Valkeapää urakoi erikoistekniikkapotkuissa, liikesarjoissa ja ottelussa. Erikoistekniikkapotkuissa Inka esitti hienoja suorituksia ja sijoittui jaetulle viidennelle sijalle. Sarjassa oli 14 osallistujaa, joista vain neljä pystyi tekemään Inkaa paremman potkun. Liikesarjassa Inka pääsi ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon, mutta putosi toisella kierroksella koko sarjan voittajalle.

Venla Salmi osallistui liikesarjakilpailuun, ja vastaan asettui heti ensimmäisellä kierroksella koko sarjan voittaja. Venlan liikesarjasuoritus oli erittäin hyvä, vaikka jatkopaikkaa ei tällä kertaa tullutkaan.

Pikku Tiikeri Cup huipentui otteluihin. B-juniorityttöjen sarjassa oli kaksi edustajaa Aitoon seurasta, Venla Salmi ja Inka Valkeapää. Tytöt ottelivat todella reippaasti ja hienosti: Inka sai hopeaa ja Venla pronssia.

Lauantaina 28.11. kisailtiin Tampereella Nääshalli Cupin merkeissä. Aikuisten kilpailussa Aitoota edusti Saska Gröndahl, joka sijoittui voimamurskauksessa ja ottelussa neljännelle sijalle.

Perinteinen kisavuoden päätös Pikku Tiikeri Cup keräsi Ylöjärvelle sankat joukot taekwondojunnuja. Aitoosta mukana oli neljä kisaajaa.
Perinteinen kisavuoden päätös Pikku Tiikeri Cup keräsi Ylöjärvelle sankat joukot taekwondojunnuja. Aitoosta mukana oli neljä kisaajaa.