Tuomari tappaa harrastusinnon

Kangasalan ja Forssan pojat kohtasivat jääkiekkopelissä toissa viikonloppuna Kangasalan jäähallissa. Ensimmäisen erän voitti Kangasala 1–0, ja tuomari oli hyvin tasapuolinen. Toisessa erässä peli kääntyi vieraille 1–2, ja sitten alkoi jäähyjä forssalaisille tipahdella milloin mistäkin ja olla kahtakin jäähyllä yhtä aikaa. ”Mistä tämä tuomio tuli?”, kyseli Forssan valmentajakin. Minua otti niin päähän, kun kaikkein pienimmän pojan ajoivat sitten ulos. Peli oli muuten ihan siistiä, ja vajaalla Forssan pojat kävivät iskemässä vielä maalin ja voittivat ottelun.

Hyvät pelaajat menettävät motivaationsa ja intonsa harrastamiseen, kun tuomari- ja valmentajatoiminta on tällaista. Samalla Suomi voi menettää monta tulevaa huippupelaajaa.

Sivusta seurannut

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?