Lapset esiintyivät Ikäpisteen pikkujouluissa

Kostian koulun eskarilaiset esiintyivät Ikäpisteen väelle.
Kostian koulun eskarilaiset esiintyivät Ikäpisteen väelle.

Onkkaalan Ikäpisteen pikkujouluja vietettiin joulukuun ensimmäisenä päivänä Perhekeskus Pirtillä. Jouluisiin asuihin pukeutuneet Ikäpisteen kävijät saapuivat läpi tuiskun ja räntäsateen lämpimään juhlaan. Juhlan saivat kunnian avata Kostian koulun eskarilaiset, jotka tulivat esittämään jouluisia laululeikkejä ikäihmisten iloksi. Laulut ja leikit sujuivat jo rutiinilla, sillä edellisenä iltana niitä oli esitetty eskarin omassa joulujuhlassa.

Lapset saivat ansaitusti palkkioksi runsaasti ihailua ja aplodeja sekä tietenkin suut makeaksi piparilla ja mehulla. Lasten esityksen jälkeen Ikäpisteen juhla jatkui Marttojen keittämillä joulukahveilla ja yhteislaululla. Kävijöiden osaamista testattiin myös joululauluvisalla, jonka perusteella Ikäpisteen väessä onkin

Ikäpisteen toiminta jatkuu taas tammikuussa.
Ikäpisteen toiminta jatkuu taas tammikuussa.
Kostian koulun eskarilaiset esiintyivät Ikäpisteen väelle.
Kostian koulun eskarilaiset esiintyivät Ikäpisteen väelle.

melkoisia joululaulutaitureita!

Juhlassa tehtiin hengästyttävä retki Tiedustelija-tontun kanssa Korvatunturille sekä kokeiltiin onnea raaputtamalla kaikille kävijöille lahjaksi annetut arvat. Arpaonni suosikin muutamia, ja kaikki saivat hyvän mielen yhteisen jännityksen muodossa. Viimeisten yhteislaulujen jälkeen Ikäpisteen väki lähti hyvillä mielin valmistautumaan joulun odotukseen.

Onkkaalan Ikäpisteen toiminta jää nyt joulutauolle. Luopioisten Ikäpiste kokoontuu vielä keskiviikkona 9.12. Ensi vuoden toiminnan alkamisesta ilmoitetaan Lautakunnat -palstalla. Ikäpisteen väki toivottaa uudetkin kävijät tervetulleiksi mukavaan toimintaan vuonna 2016.