Kolmosta ja maakuntasarjaa Luja-Lukko Areenalla

Ruotsalaiseen salibandyyn monen yhdistämä äärimmilleen viety kyttäävä pallokontrollipeli ei välttämättä ole pääosassa tulevana viikonloppuna Luja-Lukko Areenalla Luopioisissa. Luvassa lienee sen sijaan vauhdikasta vääntöä kahtena päivänä, kun lauantaina halli toimii kolmossarjan näyttämönä SB Lujan kauden ainoassa kotiturnauksessa ja sunnuntaina areenalla pelataan junioreiden maakuntasarjaa.

Lujan miesten edustusjoukkue kohtaa lauantaina kello 10 LäySä:n ja myöhäispelissä kello 19 Ilveksen kolmosjoukkueen.

2002-04 syntyneiden maakuntasarjassa kotijoukkue pelaa kello 11 SC Weikkoja vastaan ja kello 15 SC Urbansia vastaan. Kangasalalainen KU-68 saa vastaansa LeKi:n kello 10 ja KrP:n kello 14.

Valkopaitainen PäLu on aloittanut kautensa maakuntasarjassa jälleen tasaisemmin kuin punapaitainen KU-68, joka on tavannut vertyä kauden vanhetessa. Pälkäneläiset olivat viimeistelyssään tarkempia joukkueiden keskinäisessä kohtaamisessa syksyllä ja karkasivat tasaisen alun jälkeen voittoon.
Valkopaitainen PäLu on aloittanut kautensa maakuntasarjassa jälleen tasaisemmin kuin punapaitainen KU-68, joka on tavannut vertyä kauden vanhetessa. Pälkäneläiset olivat viimeistelyssään tarkempia joukkueiden keskinäisessä kohtaamisessa syksyllä ja karkasivat tasaisen alun jälkeen voittoon.