Aitooseen kunnon pukukoppi

Sellaisella asialla nyt ollaan, että miksi Aitoon kaukalolle ei voida hommata parempaa pukukoppia? Kylmä ja vareenista kyhätty pieni katos ei hyödytä ketään. Ja se katos on niin pienikin, ettei sinne mahdu kuin neljän ihmisen luistelukamat. Silloin kun kaukalo siirrettiin Aitoon ala-asteelle, niin eikö olisi voitu myös vanha koppi tuoda myös mukana? Siellä oli lämmitys ja tilaakin riittävästi.

Toki sinne pesiytyisi muutakin porukkaa luistelijoiden lisäksi, mutta se ei olisi suurikaan ongelma. Ja jos tulisi parempi pukukoppi, jossa olisi lämmitys ja tilaa paremmin, voitaisiin siirtää talven jälkeen
pois. Yksi vaihtoehto olisi pitää Aitoon ala-asteen pukuhuoneiden ovet auki ja myös toinen ulko-ovi. Teräsuojilla pääsisi helposti kaukaloon ja takaisin pukuhuoneeseen, ja kello kahdeksan jälkeen
illalla ne käytäisiin laittamassa kiinni.

Pelätään, että nuoriso rikkoisi tilat, mutta nuoriso kyllä arvostaisi, jos saisi paremman pukukopin. Ei minulla muuta!

Tuohtunut luistelija