Kuhmalahden Kisalla edessä aktiivinen kevätkausi

Kuhmalahden Kisan liikuntaryhmien kevätkausi on lähtenyt vauhdikkaasti pyörimään. Aikuisten ja nuorten kuntolentopalloa pelataan maanantaisin ja perjantaisin. Maanantaisin palloilijat kokoontuvat kello 20–22 ja perjantaisin kello 19.30–21.30. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka suhtautuvat huumorilla pelailuun ja haluavat liikkua hyvällä fiiliksellä mukavassa porukassa.

Keskiviikkoisin pyörii kouluikäisten tyttöjen palloilukerho 7–15-vuotiaille. Kerhossa harjoitellaan eri palloilulajeja, kuten sulkapalloa, koripalloa, sählyä, jalkapalloa ja lentopalloa. Tärkeässä roolissa ovat myös monipuoliset liikuntataidot, joita harjoitellaan leikkien ja väline- ja telinevoimistelun parissa. Kerho kokoontuu kello 17–18.

Kouluikäisille on suunnattu myös kaksi sählyryhmää, jotka säntäävät reikäpallon perään torstaisin. Eskari–3.-luokkalaisten peliaika on kello 17–18 ja 4.–6.-luokkalaisten kello 18–19.

Kisan nuorimpien liikkujien ryhmä on sunnuntaisin kokoontuva Nuori Suomi Liikuntaleikkikoulu, joka kokoaa 3–4-vuotiaat vauhtivarpaat yhteen. Liikuntaleikkikoulussa harjoitellaan liikkumisen perustaitoja monipuolisesti lapsen ikäkausi huomioiden.

Kahvakuulailun ohjatut yhteisharjoitukset pyörivät sunnuntaisin kello 18–19. Mukaan voivat tulla kaikenikäiset ja -kuntoiset liikkujat, eikä oma kahvakuula ole alussa välttämätön. Kahvakuulailussa tehdään monipuolisesti vartaloa vahvistavia ja hapenottokykyä parantavia liikkeitä. Harjoittelu saadaan monelle kuntotasolle sopivaksi toistomääriä ja kuulan painoa vaihtelemalla.

Kaikki Kuhmalahden Kisan viikkoryhmät kokoontuvat Pentosalissa Kuhmalahden kirkonkylällä. Lisätietoja toiminnasta, ryhmistä ja yhteystiedot löytyvät yhdistyksen nettisivuilta. Ajankohtaiset uutiset kannattaa seurata myös Kuhmalahden Kisan Facebookissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?