Luopioisten Yrittäjät uudisti Kukkian seudun palveluhakemiston

Vuoden 2016 alkajaisiksi Luopioisten Yrittäjät julkisti kukkialle.fi-sivustolle uuden Kukkian seudun palveluhakemiston. Se on värikkäämpi, havainnollisempi ja runsaampi sisältöinen kuin aikaisemmin sivulla ollut palveluluettelo. Uudistustyössä on toteutettu esille tulleita toiveita niin ulkoasussa kuin sisällössäkin.

Palveluihin tutustumista ja palvelutarjonnan selaamista varten palvelut on jaettu pääryhmiin, joita ovat asiantuntijapalvelut, harrastukset, hyvinvointi/terveys, juhla- ja kokoustilat, kahvilat ja ravintolat, koti / asuminen, kuljetus / liikenne, kulttuuri, matkailu, ostokset, rakentaminen ja teollisuus. Klikkaamalla pääryhmää saadaan näytölle yksittäiset palvelut, joista päästään edelleen helposti eteenpäin kyseisen palvelun omille verkkosivuille.

Uutuutena palveluhakemistossa ovat Aitoon, Kuohijoen, Kyynärön, Luopioisten, Puutikkalan ja Rautajärven kyläkohtaiset palveluosiot. Näin kylät ovat saaneet samalla omat lähipalveluhakemistonsa. Palveluja voi hakea myös vapaamuotoisesti hakusanojen avulla. Kun hakusanaksi kirjoittaa vaikkapa ”juoksu”, esille tulee kaikki juoksuun liittyvät hakemistossa olevat palvelut riippumatta siitä, mihin pääryhmään ne kuuluvat tai millä kylällä ne sijaitsevat.

Kehitystyö jatkuu

Palveluhakemisto löytyy jo pitkään netissä olleelta kukkialle.fi -sivustolta ja sitä ylläpitää Luopioisten Yrittäjien kukkialle.fi -tiimi ja sitä täydennetään koko ajan. Lähiaikoina avataan myös toiminnot, joilla palvelutarjoaja voi itse lisätä ja muuttaa omia tietojaan.

Palveluhakemisto on ensimmäinen vaihe Skilltray-projektia, jossa tavoitteena on pureutua entistä syvemmälle alueelta löytyvään osaamiseen ja mahdollistaa osaamisen, henkilöiden, yritysten ja yhteisöjen, tehokas ja vaivaton verkottuminen erilaisissa palvelutarpeissa.