Suositusta tarjouspaketista räätälöidään myös kesäversio

Sappee esitteli syksyn Ski Expo -messuilla uudenlaisen Satasella Sappeelle -paketin. Se tekee lasketteluloman ostamisen entistä helpommaksi ja halvemmaksi. Hissilippuja, vuokravälineitä, majoitusta ja ruokia ei tarvitse etsiskellä ja hankkia monesta paikasta, vaan kaikki on koottu yhteen tarjouspakettiin.

Arkena satasella saa majoituksen kahdeksi yöksi ja lounaat kahdeksi päiväksi. Rinteisiin pääsee kolmena päivänä, sillä paketti sisältää sekä hissiliput että vuokravälineet.

Vaikka talven ja laskettelukauden alku lykkääntyi tammikuun alkuun, Satasella Sappee paketteja on myyty jo reilut pari sataa.

– Kampanja on saanut erittäin positiivisen vastaanoton. Nyt Satasella Sappeelle -paketteja kaupataan kovaa tahtia keväälle, Sappeen markkinointipäällikkö Juha Marjanen kertoo.

Laskettelukeskuksen sesonkiviikot eli hiihtolomien ja pääsiäisen aika on rajattu tarjouksen ulkopuolelle. Se on voimassa 19.2. saakka sekä 28.3.–10.4..

 

Arkiviikoille saatu majoittujia

Sappeen markkinointipäällikkö Juha Marjanen.
Sappeen markkinointipäällikkö Juha Marjanen.

Satasella Sappeelle -kampanjan avulla pyritään lisäämään majoitustilojen käyttöastetta varsinkin arkena.

– Arkipäivinä erilaiset ryhmät ja päiväkävijät täyttävät monesti rinteet ja kahvilat, mutta mökeissä ja huoneistohotellissa on tilaa, Juha Marjanen sanoo.

Superedulliset arkihinnat ovatkin purret hyvin. Valtaosa paketeista on myyty viikolle, jolloin satasella saa kolme rinnepäivää ja kahden yön majoituksen. Tarjouspaketteja myydään myös viikonloppuihin. Silloin hinta on satasen yöltä.

Paketti on osoittautunut niin toimivaksi, että siitä räätälöidään myös kesäversio.

– Jos paketoimme mukaan enemmän palveluita, kahden yön tarjous voisi toimia kesälläkin. Voisimme myydä majoituksen ja ruokailun lisäksi lippuja sekä Sappeen kesäteatteriin. Paketissa voitaisiin tarjota myös kylpylä- tai Särkänniemi-lippuja, Juha Marjanen miettii.

 

Paketti voi venyttää venäläissesonkia

Mitä isommalla porukalla on liikkeellä, sitä isompi ja laadukkaampi mökki Satasella Sappeelle -pakettiin kuuluu. 2–5 hengen ryhmille myydään huoneistohotellin huoneita. 4–6 hengen ryhmät pääsevät pieniin mökkeihin, 6–7 hengen ryhmät Honka-Sappeeseen ja yli kahdeksan hengen ryhmät Sappeen Tähteen ja muihin isoihin mökkeihin.

Asiakkaiden viikkorytmi on osoittautunut ihanteelliseksi. Vaikka paketin voisi aloittaa mistä tahansa päivästä, pääosa arkikävijöistä saapuu maanantaina tai keskiviikkona. Silloin mökit ja hotellihuoneet saadaan myytyä tehokkaasti täyteen: viikkopaketit maanantaista keskiviikkoon ja keskiviikosta perjantaihin; viikonloput perjantaista sunnuntaihin.

Satasella Sappeelle -pakettien avulla voidaan pidentää myös uudenvuoden ja loppiaisen aikaan keskittyvää venäläissesonkia. Ensimmäiset venäläis- ja virolaisvieraat ovat jo hyödyntäneet tarjousta.

– Pietarista on niin lyhyt matka, että kahden yön paketti toimii hyvin. Mutta pakettia myydään tarpeen mukaan myös kolmeksi ja neljäksi yöksi, Juha Marjanen kertoo.

Edullinen paketti kiinnostaa matkanjärjestäjiä, sillä ruplan arvon romahdus on tehnyt Suomesta kalliin maan venäläisille.

– Aiemmin venäläiset ottivat isoimmat ja hienoimmat mökit, mutta nyt he ovat siirtyneet pienempiin ja edullisempiin, Marjanen kertoo.