Sami Heikkilän joukkuehopea EM-kisojen parasta kangasalalaisantia

Heikkilän veljekset Sami ja Mika eivät yltäneet aivan parhaimpiinsa ilma-aseiden Euroopan mestaruuskisoissa Unkarissa. Sami Heikkilä jäi liikkuvan maalin 40 laukauksen kilpailussa sijalle 12. Hieman lohtua toi kuitenkin Suomen ottama hopea lajin joukkuekilpailussa. Suomen joukkueessa ampuivat Sami Heikkilän lisäksi henkilökohtaisen kisan kolmonen Krister Holmberg sekä Heikki Lähdekorpi. Joukkuekilpailun voiton vei nimiinsä Venäjä.

Normaalijuoksujen 60 laukauksen kilpailussa kangasalalaista Kymppi-64 -seuraa edustavan Heikkilä jäi kauas kärjestä tuloksellaan 556. Paras suomalainen oli Lähdekorpi tuloksella 570, joka oikeutti miehen sijalle 12.

Kymppi-64:n ja Suomen Mika Heikkilä ampui nuorten normaalijuoksujen kilpailussa kuudenneksi. 40 laukauksen sekajuoksuilla Heikkilä oli neljästoista tuloksellaan 357.

Ilma-aseiden EM-kisat ammuttiin Unkarin Györissä 22.-27. helmikuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?