Sulanderin hohdokas kausi jatkui maaliskuulle

Raikkulaisen Mirja-Liisa Sulanderin menestys hiihtosuunnistuksen SM-kisoissa sai jatkoa 12.3. Hankasalmella. Pitkällä matkalla hän voitti mestaruuden sarjassa  D-70. Seuraavana päivänä hänen joukkueensa sijoittui hopealle kolmen kilpailijan yhteisiän mukaan lasketussa sarjassa D-210.

Seuraavana viikonloppuna kisat jatkuivat Kuusamon Rukalla. Perjantain kansallisessa sprinttikisassa Sulander oli kolmas, ja lauantaina keskimatkan SM-kisassa oli saavutuksena hopeamitali. Näin ollen Sulanderin koko talven mitalisaalis oli yhteensä viisi mitalia, joista kaksi oli kultaista.

Palkintokoroke tuli tutuksi Mirja-Liisa Sulanderille tämän talven hiihtosuunnistuskisoissa.