Seurakuntatalon Afrikan koki yli 200

Suoraman seurakuntatalossa järjestetty Matka Afrikkaan -ilta keräsi paikalle kolmen tunnin aukioloaikanaan yli 200 kävijää. Seurakuntatalon salissa järjestettiin määräajoin opastettu safari, johon osallistujat saivat kartuttaa tietämystään monista eri Afrikan eläimistä. Ääni- ja valotehostein elävöitetyn safarin jälkeen tietojaan pystyi testaamaan eri puolilla taloa sijainneissa eläintentunnistustehtävissä, minkä lisäksi ohjelmaa riitti afrikkalaisen musiikin tai korupajan parissa. Paikalla oli myös vino pino Afrikasta kulkeutuneita esineitä aina rumpuja, keihäänkärkiä ja vedessä kelluvia kiviä myöten. Monelle kouriintuntuvimmat kokemukset Afrikasta antoi kuitenkin ruokasaliin koottu napostelupiste, jonka annista etenkin muffinsia muistuttava mandazi oli nuorempien maistelijoiden mieleen.