Kirjapalkinnot vuoden lukijoille

Sahalahden kirjasto valitsi Hanna Koiviston vuoden aikuislukijaksi Sahalahdella. Erika Lumijärvi palkittiin Sariolan alakoulun ahkerana lukijana. Vilpeilän koulusta lukijapalkinnon sai Riku Haavisto ja Sariolan yläkoulusta Sinna Laukkanen. Palkittujen koululaislukijoiden valinnoista vastasivat koulujen opettajat.

Sahalahden kirjasto valitsi Hanna Koiviston vuoden aikuislukijaksi Sahalahdella. Erika Lumijärvi palkittiin Sariolan alakoulun ahkerana lukijana. Vilpeilän koulusta lukijapalkinnon sai Riku Haavisto. Kuvasta puuttuu Sariolan yläkoulusta palkittiin kuvasta puuttuva Sinna Laukkanen. Palkittujen koululaislukijoiden valinnoista vastasivat koulujen opettajat.
Sahalahden kirjasto valitsi Hanna Koiviston vuoden aikuislukijaksi Sahalahdella. Erika Lumijärvi palkittiin Sariolan alakoulun ahkerana lukijana. Vilpeilän koulusta lukijapalkinnon sai Riku Haavisto. Kuvasta puuttuu Sariolan yläkoulusta palkittiin kuvasta puuttuva Sinna Laukkanen. Palkittujen koululaislukijoiden valinnoista vastasivat koulujen opettajat.