Rakka tunnelmoi Morriconen hengessä

Kuhmalahtelaisen Kusti Vuorisen Rakka-yhtye palasi vapun alla lähes vuoden mittaiselta keikkatauolta. Tampereen Telakan täyteen vetänyt bändi esitteli maistiaisia uudesta tuotannostaan. Ne alleviivaavat Rakkan asemaa Suomen Ennio Morriconena: kiehtovat tunnelmapalat on kuin tehty elokuvan soundtrackiksi.

Rakkan yksinkertaiselta kuulostavan jumituksen takana ovat instrumenttiensa kovimmat osaajat. Kusti Vuorisen koskettimet ja haitari sekä Tommi Kolusen trumpetti noudattavat tiukasti pelikirjaa ja Masa Orpana (saksofoni) ja Ville Rauhala (basso) maustavat keitosta pidätellyn vähäeleisesti.

Telakalla rumpali Janne Tuomi sai rinnalleen Simo Laihosen. Lyömäsoittaja lämmitteli Rakkaa Ville Rauhalan toisen jazzkokoonpanon, Black Motorin kanssa.

Rakka veti Telakan täyteen vappuviikonlopun alkajaisiksi.
Rakka veti Telakan täyteen vappuviikonlopun alkajaisiksi.