Heposalmen silta Kangasalla uusitaan

Ely-keskus uusii tänä vuonna Pirkanmaalla kaksi peruskorjausikäistä siltaa, joista toinen sijaitsee Kangasalla. Kesäkuussa alkavassa urakassa uusitaan Heponiementiellä sijaitseva Heposalmen silta. Samaan aikaan remontoidaan Vännin silta Akaan ja Urjalan rajalla.

Heponiementien liikennettä varten rakennetaan tilapäinen kiertotie ja kiertotiesilta nykyisen sillan viereen. Nykyinen vanha puusilta puretaan, ja sen tilalle rakennetaan teräspaalujen varaan perustettu betonisilta.

Nopeusrajoitusta lasketaan työn ajaksi 30 kilometriin tunnissa. Heposalmen sillan korjaustyö valmistuu lokakuun loppuun mennessä. Urakoitsijana toimii EN Rakennuskonsultti Oy.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?