Ile Kallio R3-festivaalin päätähdeksi

Raikkuun Peltolan tilan pihamaalle syntyneen Raikku Rokkaa ja Rakastaa -tapahtuman – R3-festivaalin – yleisömäärän odotetaan kipuavan tänä kesänä yli tuhannen.  Tilan isännän Riku-Sippo Uotilan oman Still-yhtyeen kesäisistä bänditreeneistä musiikkifestivaaliksi kasvanut country-rock-tapahtuma keräsi viime vuonna noin 800 vierasta.

Tulevana kesänä tapahtuman pääesiintyjänä on Ile Kallio Big Rock Band. Muita esiintyjiä ovat muun muassa Huojuva Lato, Electric Beat Orgy, Sorrowhearts ja Ingelius Flamelight.

Raikku Rokkaa ja Rakastaa järjestetään Kangasalan Raikussa 19.–20. elokuuta. Lippuja on saatavilla nettilipunmyynnin lisäksi lähiseudulla Kangasalla Kaivannon Keitaalta ja Pälkäneellä Aapiskukosta sekä Sammonkulmasta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?