Vehkajärven valokuvakisa uudistui

Vehkajärven perinteinen Wisku -valokuvakilpailu uudistui täksi kesäksi, sillä kisakuvat otetaan kolmetuntisella kuvausmatkalla. Reissuun lähdetään kimppakyydeillä keskiviikkona 20.7. kello 15.30 Vehkajärven koululta. Kuvaajat palaavat samaan paikkaan noin kolme tuntia myöhemmin.

Kuvauskohde ilmoitetaan koululta lähdettäessä, ja se sisältää niin sisä- kuin ulkoalueita. Kilpailun kuvasatoa esitellään Touhulassa torstaina 21.7. kello 18 alkaen. Sarjoja on kaksi: yksittäiskuva ja enintään seitsemän kuvan kuvasarja. Yksittäiskuvat voivat olla osia kuvasarjasta.

Vehkajärven heinäkuisella taideviikolla järjestetään myös akryylimaalareiden kylätaidetutkinto. Touhulassa maanantaina 18.7. ja tiistaina 19.7. pidettävän kurssin ohjaajina toimii kuvataiteilija Kukka Pitkänen Hämeenlinnasta. Kaikille avoimella opintojaksolla perehdytään sekatekniikoihin ja tutkitaan eläintä. Osallistujat käyttävät omia akryylivärejään, siveltimiään sekä maalauspohjiaan ja -telineitään.

Perjantaina 29.7. kello 18 Touhulassa kuullaan heinäkuoron viisivuotisjuhlakonsertti. Tänä vuonna kyläläisten ja kesäasukkaiden sekakuoro aloitti harjoituksensa jo kesäkuun puolella. Uudet laulajat ovat tervetulleita lauluharjoituksiin kesäkahvioon sunnuntaina 26.6 kello 18, maanantaina 11.7. ja 18.7. kello 18 sekä torstaina 28.7. kello 18. Kaisa ja Ari Pärnäsen ohjaama kuoro esiintyy myös kesäasukkaiden kirkonmäellä 25.6. kello 12 ja Vehkajärven kirkossa sunnuntaina 31.7. kello 14.

Visku-valokuvakilpailun toissavuotinen voittajakuva.
Visku-valokuvakilpailun toissavuotinen voittajakuva.