Kesän satoa Luopioisten torilla

Kesän sateet ja myrskyt ovat koetelleet torikauppiaita. Torikesä jatkuu Luopioisissa, vaikka säät muuttuvatkin vähitellen syksyisemmiksi.

Lauantaina kello 9–13 torilla vietetään sadonkorjuutapahtumaa. Tarjolla on perinteisten torituotteiden, kirpputorilöytöjen, vaatteiden, kädentaitojen ja leivonnaisten lisäksi monenlaista kesän satoa, muun muassa paikallisten peltojen perunoita ja vihanneksia.

Viihtyisälle Luopioisten torille on helppo lähteä sekä ostoksille että myymään. Jos mukaan ei löydy omaa myyntipöytää, niitäkin torilta järjestyy muutamia.

Leppoisaa oheisohjelmaakin on luvassa. Kaupanteon lomassa voi kuunnella Merja Mattilan näppärää haitarin soittoa ja vaihtaa kuulumisia ystävien kanssa.  Perinteinen lettukahvila palvelee kuten ennenkin ja lauantaina saatavissa on myös ruispuuroa voisilmän kera.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?