Terveysoivalluksia ja minuusvoimaa

Sirkka Santapukin kanssa etsitään hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä ensi viikon keskiviikkona.
Sirkka Santapukin kanssa etsitään hyvinvointia ja kokonaisvaltaista terveyttä ensi viikon keskiviikkona.

Yli 20 vuotta sairaanhoitajana toimittuaan ryhtyi Sirkka Santapukki elämänkokemuksensa ja työhistoriansa innoittamana kiertämään ympäri maata levittämässä ilosanomaa siitä, miten itse kukin voi omien valintojensa ja oivallustensa avulla vaikuttaa terveyteensä ja toimintakykyynsä.

Tähän mennessä hän on kouluttanut, luennoinut ja kirjoittanut kirjoja 20 viime vuotta. Hän ei lupaa ihmisille valmiita neuvoja ja vastauksia vaan haluaa auttaa ihmisiä tutustumaan oman kehon ja mielen yhteyteen ja siten löytämään oman voimanlähteensä.

Santapukin mielestä kukin meistä on oman elämänsä paras asiantuntija. Niinpä terveys löytyy meistä itsestämme ja kokemuksistamme, ei jonkun muun antamista määräyksistä ja lääkepurkeista. Terveyttä ei hoideta sairauden hoidon keinoin.

Pälkäneellä Sirkka Santapukki, joka tunnetaan myös Apulanta-yhtyeen rumpalin Simo ”Sipe” Santapukin äitinä, luennoi aiheesta Terveysoivalluksia ja minuusvoimaa.

Maksuttoman ja kaikille avoimen luentotilaisuuden järjestävät Pälkäneen ja Aitoon Martat yhdessä Pälkäneen seurakunnan kanssa. Se pidetään keskiviikkona 9.11. kello 18-20 Pälkäneen seurakuntatalolla. Aluksi juodaan kahvit ja vapaaehtoinen kahvimaksu kilahtaa seurakunnalle.