Tomi-Pekka Heikkilä jälleen tarkkana

Jälleen kovat näytöt antanut Tomi-Pekka Heikkilä, joka alkaa jo olla varma EM-kisoihin lähtijä.

Kangasalan Kymppi- 64:n Tomi-Pekka Heikkilä jatkoi hyvin alkanutta kauttaan Tampereella sunnuntaina ammutuissa EM-näyttökilpailuissa. Heikkilän normaali- ja sekajuoksujen kovat tulokset, 580 ja 382, toivat miehelle yhteiskilpailun voiton liikkuvan maalin kansallisen parhaimmiston seurassa.

Normaalijuoksujen mitaliotteluissa Tomi-Pekka Heikkilä sijoittui toiseksi. Tiukan kilpailun voitti Satakunnan ampujien Heikki Lähdekorpi lukemin 5–7. Kymppi-64:n Sami Heikkilä ampui myös hyvän tuloksen 573 mutta tippui mitaliotteluiden jälkeen sijalle neljä hävittyään Etelä-Saimaan ampujien Topi Hulkkoselle 1–6.

Viimeiset kotimaan näytöt liikkuvan maalin ampujat antavat 7. tammikuuta Salossa.

 

 

Tuloksia:

10 m liikkuvanmaalin EM-katsastus:

Koskikeskuksen ampumarata, Tampere, 11.12.:

M: 1) Tomi-Pekka Heikkilä K-64 962, …5) Sami Heikkilä K-64 947, …7) Jani Suoranta K-64 939, …9) Mika Heikkilä K-64 931.

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?