Tomi-Pekka Heikkilä jatkoi vahvoja otteitaan

Tomi-Pekka Heikkilä hallitsi Salon EM-näyttökilpailuja.

Tomi-Pekka Heikkilä hallitsi jälleen liikkuvan maalin EM-karsintakilpailuja viikonloppuna Salossa. Heikkilä voitti sekä normaalijuoksut että sekajuoksut ja näytti olevansa kovassa vireessä kevään EM-kilpailuja ajatellen. Heikkilän tulokset 577 ja 384 olivat miehen mukaan rutiinituloksia, jotka täytyy ampua kisassa kuin kisassa pärjätäkseen kansainvälisesti.

Kangasalalaisen Kymppi-64 -seuran muista ampujista Tomi-Pekan veli Sami sijoittui kolmanneksi normaalijuoksukisassa nuoremman veljensä Mikan jäädessä neljänneksi. Kymppi-64:n Jani Suoranta oli kuudes. Kisan kakkoseksi ampui Heikki Lähdekorpi. Naisten puolella K-64:n Henna Vehviläinen nappasi kaksi kolmatta sijaa.

Tulevalla viikolla ampujat suuntaavat Tsekkiin kilpailemaan, jonka jälkeen Slovenian Mariboriin lähtevä EM-joukkue valitaan.

Salo 10 m LM EM-Katsastus 7.1.:

Normaalijuoksut, sarja M: 1) Tomi-Pekka Heikkilä K 64 577, 2) Heikki Lähdekorpi SA 576, 3) Sami Heikkilä K 64 571, 4) Mika Heikkilä K 64 569, …6) Jani Suoranta K 64 566.

Normaalijuoksut, sarja N: 1) Marika Karisjoki 359, …3) Henna Vehviläinen K-64 340.

Sekajuoksut, sarja M: 1) Tomi-Pekka Heikkilä K 64 384, …4) Sami Heikkilä K 64 377, …8) Jani Suoranta K 64 369, 9) Mika Heikkilä K 64 367.

Sekajuoksut, sarja N: 1) Marika Karisjoki TSA 354, ..3) Henna Vehviläinen K-64 333.