Lapset kyselevät kuntapäättäjiltä

Lapset pääsevät esittämään kysymyksiä Kangasalan päättäjille ja virkamiehille tiistaina 7. helmikuuta kello 12.15 valtuustosalissa Kangasala-talossa. Tilaisuuden avaavat Kangasalan nuorisovaltuuston puheenjohtaja Eemeli Saarela ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Raimo Kouhia. Kello 12.30 kuullaan asiaa lasten oikeuksista ja kunnanjohtaja Oskari Auvinen kertoo, miten kunta toimii.

Virvokkeiden nauttimisen jälkeen vuorossa on kyselytunti, johon alakoulujen 4-6-luokkien oppilaat ovat valmistelleet kysymyksiä. Esiin nousevista aiheista myös keskustellaan valtuustosalissa. Tilaisuus päättyy kello 14.15.

Tilaisuuden järjestävät Kangasalan nuorisovaltuusto ja vapaa-aikapalvelut. Tilaisuuteen voi ilmoittautua Tytti Eromäki-Heinolle perjantaihin 3.2.mennessä sähköpostitse tytti.eromaki-heino@kangasala.fi. Myös lasten kysymyksiä voi lähettää samaan osoitteeseen niin ikään 3.2. mennessä.

Mukaan mahtuu 2-3 neljännen, viidennen tai kuudennen oppilasta ja opettaja / alakoulu. Tilaisuudesta kirjoitetaan pöytäkirja, joka lähetetään kouluille tilaisuuden jälkeen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?