Rattijuoppo liukasteli vakavan onnettomuuden

Napakan pakkasen jälkeen lauhtunut sää muutti teiden pinnat lauantaina liukkaiksi. Autoilijat lipsauttelivat kulkupelejään tieltä pitkin Sydän-Hämettä.

Vakavin onnettomuus sattui ysitiellä kello 23.20. Kangasalan suunnasta kohti Orivettä ajanut kuski menetti auton hallinnan hieman ennen Havialantien liittymää. Kovasta vauhdista sivuluisuun lähtenyt auto ajautui vastaantulijoiden kaistan yli ojaan ja pyöri useita kertoja ympäri. Matkalla auto osui valaisinpylvääseen ja penkkaan ja lennähti sitten riista-aidan päälle katolleen.

Palokunta irrotti pahoin vaurioituneesta autosta kaksi vakavasti loukkaantunutta miestä, jotka kuljetettiin sairaalahoitoon. 26-vuotias tamperelaiskuski puhalsi alkometriin törkeät lukemat. Auto oli kyydissä olleen 23-vuotiaan miehen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?