Koulutien makea päätös

Abit juhlivat penkkareita torstaina.

Onkkaalantien varsi täyttyi Pälkäneellä torstaina puoliltapäivin, kun Pälkäneen lukion abiturientit ajelivat perinteiset penkkariajot. Lukiovuotensa päättäneiden abien kuorma-auton lavalta heittelemät karkit ilahduttivat katsojia, ja paperipäällysteiset makeiset kelpasivat niin isoille kuin pienillekin penkkareiden seuraajille.

Abien penkkarijulisteissa julistettiin, että ”Make Pälkäne great again”, tehdään Pälkäne taas suureksi. Penkkariauton iskulauseisiin kuului myös toteama ”Vasta abioituneet”. Lavalla nähtiin perinteiseen tapaan iloisia hymyjä ja värikkäitä asuja.

Lukion juhlapäivät jatkuvat heti huomenna, kun vuorossa on vanhojen tanssit. Lukion uudet vanhimmat tanssivat koulunväelle heti kello 12 jälkeen, ja illalla on vuorossa tanssit vanhemmille ja sukulaisille. Perjantain aikana vanhat käyvät tanssimassa myös Kostian koululla ja vanhainkodilla.

Kommentointi on suljettu.