Koulutien makea päätös

Abit juhlivat penkkareita torstaina.

Onkkaalantien varsi täyttyi Pälkäneellä torstaina puoliltapäivin, kun Pälkäneen lukion abiturientit ajelivat perinteiset penkkariajot. Lukiovuotensa päättäneiden abien kuorma-auton lavalta heittelemät karkit ilahduttivat katsojia, ja paperipäällysteiset makeiset kelpasivat niin isoille kuin pienillekin penkkareiden seuraajille.

Abien penkkarijulisteissa julistettiin, että ”Make Pälkäne great again”, tehdään Pälkäne taas suureksi. Penkkariauton iskulauseisiin kuului myös toteama ”Vasta abioituneet”. Lavalla nähtiin perinteiseen tapaan iloisia hymyjä ja värikkäitä asuja.

Lukion juhlapäivät jatkuvat heti huomenna, kun vuorossa on vanhojen tanssit. Lukion uudet vanhimmat tanssivat koulunväelle heti kello 12 jälkeen, ja illalla on vuorossa tanssit vanhemmille ja sukulaisille. Perjantain aikana vanhat käyvät tanssimassa myös Kostian koululla ja vanhainkodilla.

Kommentit (5)

 1. Paavo Mustonen

  Uutisoitu oikaisupyyntö teki asiasta merkittävän yleisen edun näkökulmasta katsoen. Valtuuston puheenjohtajan tulisi tuoda oma näkemyksensä julki. Järjestelmän uskottavuus vaatii sitä.

  Vastaa
 2. Reijo Korhonen

  Olen samaa mieltä. Valtuuston puheenjohtajan kanta on saatava kuuluviin. Yleinen etu vaatii tämän abien ajelun perusteellisen läpikäymisen. Karamellit lentää viattomien ohikulkijoiden päälle ja huutoakin kuuluu! Järjestelmän valvonta on selkeästi pettänyt!

  Vastaa
  • Paavo Mustonen

   Ihan hyvä Reijo! Vaikea keksiä nokkelaa vastausta, ja siksi kannankin poliittisen vastuun tapahtuneesta virheestä. Tarkoittanee vaikenemista suomalaisessa poliittisessa perinteessä. Päädyin näköjään samaan jamaan Urkon kanssa.

   Vastaa
 3. Simo Salminen

  Mielestäni tärkeintä on, ja kuntalaisten etuki sitä vaatii, että Pälkäneen kunnanhallituksen puheenjohtaja käy itse paikapäällä toteamassa kuinka alas abit ovat todellisuudessa vajonneet.

  Vastaa
 4. Ville Pyry

  Aapiskukon tietotoimistosta on lähtenyt kylää kiertämään huhu että Pälkäneen pohjan pettämisen lisäksi myös vintti olisi pimeänä ja Muumit karanneet.

  Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>