Musiikkia ystävänpäivän hengessä – ja paljon pyöreitä vuosia

Monessa mukana ollut kangasalalaismuusikko Heikki Mäenpää esiintyy sunnuntaina Kuhmalahdella Pentosalissa pidettävässä konsertissa osana ystävänpäivätempausta. Talviriehan järjestävät SPR:n Kuhmalahden osasto ja Kuhmalahden kappeliseurakunta.

Tapahtuman avaa Mäenpää kello 11.30, ja puoli kahdelta tarjoillaan vapaaehtoisen maksun keittolounas kahveineen. Ohjelmaosuus päättyy uusien virsien messuun kello 14. Mäenpää hälytettiin konsertoimaan pikakomennuksella, kun Kaija Pohjola joutui perumaan esiintymisensä.

Tämänvuotista talviriehaa vietetään tavallista juhlavammissa merkeissä. Suomen satavuotisjuhlavuoden lisäksi juhlavuottaan viettää sekä 140-vuotias SPR että sen 80-vuotias Hämeen piiri. Lisäksi Kangasalan seurakunta juhlii 650-vuotisuuttaan ja ystävänpäiväkin täyttää 30 vuotta.

SPR:n Kuhmalahden osasto ei pääse tänä vuonna juhlimaan niin sanottuja pyöreitä vuosia – vaikka kunnioitettavat 67 vuotta täyttääkin.