Tanssi täyttää Pitkäjärven hallin

10–20-vuotiaiden tanssiryhmät täyttävät Pitkäjärven liikuntahallin 18.–19.2., kun Kangasalla kilpaillaan pääsystä toukokuun lopussa Rovaniemellä järjestettävään MOVES-tapahtumaan.

Pirkanmaan aluekatselmukseen osallistuu 40 tanssiryhmää eri puolilta Pirkanmaata ja lähes 400 nuorta. Kangasalta mukana ovat balettiopisto ja naisvoimistelijat.

Pitkäjärven aluekilpailu alkaa sekä lauantaina että sunnuntaina kello 11.30, ja yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Valtakunnallinen Nuori Kulttuuri MOVES -tapahtuma kannustaa ja rohkaisee nuoria omassa tanssiharrastuksessaan. Jokainen ryhmä saa esityksestään palautetta ammattitaitoiselta raadilta, jonka jäseninä ovat Iiro Heikkilä, Sini Muranen, Päivi Salomaa, Sofia Peltoniemi, Mariikka Kokko ja Heidi Wasko.

Pitkäjärven tapahtuman järjestävät Kangasalan ja Oriveden kunnan nuorisopalvelut yhdessä Nuori Kulttuuri -säätiön ja aluehallintoviraston kanssa. Lisätietoa Nuori Kulttuuri -tapahtumasta löytyy osoitteesta http://nuorikulttuuri.fi/.