Aisakello ja lankapuhelin vanhojen esineiden näyttelyssä

 

Eka- ja tokaluokkalaiset kokosivat vanhoja esineitä näyttelyyn.
Kostian koululaisten näyttelyssä pääsi näkemään muun muassa kahvin jauhamista kahvimyllyllä.

Kostian koulun eka- ja tokaluokkalaiset järjestivät hiihtolomien alla vanojen esineiden näyttelyn. Jokainen oppilas toi kouluun jonkin vanhan esineen. Niiden oheen tehtiin tietolaput, josta kävi selville näytteillä olevan tavaran omistaja, käyttötarkoitus ja arvioitu ikä.

Ylempien luokkien oppilaat kiertelivät vuorollaan katsomassa näyttelyä ja osallistuivat arvontaan täyttämällä lipukkeeseen muun muassa mielenkiintoisimman tai vanhimman näyttelystä löytyneen esineen nimen.

Mielenkiintoisessa näyttelyssä pääsi näkemään kahvipapujen jauhamista kahvimyllyllä, entisajan luistimet, juustomuotin, tuohikengän, aisakellon, lankapuhelimen, sähköttömän silitysraudan, lukusilla käytetyn pari sataa vuotta vanhan Raamatun ja paljon muuta.

Sirpa-Liisa Suova-Huuhka

Kostian koulun eka- ja tokaluokkalaiset esittelivät koulun muille oppilaille vanhoja esineitä.
Kostian koulun eka- ja tokaluokkalaiset esittelivät koulun muille oppilaille vanhoja esineitä.