Keltainen Talo avaa kahvilan Tampereelle

Tampereen Café Puusti on avoinna vuoden ympäri. Kuvassa näkyvä, toukokuussa jälleen avautuva Nuijantalo Pälkäneellä jatkaa sesonkikahvilana.

Pälkäneellä vuodesta 2007 lähtien toiminut, tunnelmallisena sesonkikahvilana tunnettu Keltainen Talo avaa maaliskuussa toisen kahvilan Sorsapuiston laidalle Tampereelle. Kahvilatoiminnan laajentaminen on kytenyt Keltaisen Talon väellä ajatuksena jo pitkään.

– Monet asiakkaat ovat vuosien varrella toivoneet, että Keltaisen Talon tunnelmasta ja Talon omassa leipomossa tehdyistä herkuista voisi nauttia myös kaupungissa. Uuden kahvilan myötä pystymme tarjoamaan tämän mahdollisuuden tamperelaisille ja Tampereella matkaileville, Keltaisen Talon tirehtööri Sari Yli-Salomäki iloitsee.

Tullin alueella Tampere-taloa vastapäätä ja yliopiston naapurissa, aivan keskustan ja rautatieaseman tuntumassa sijaitsevan 70 neliömetrin suuruisen Café Puustin sisustustyöt ovat jo käynnissä. Myös lisähenkilökunnan rekrytointi Tampereen ja Pälkäneen kahviloihin on jo aloitettu.

Nuijantalossa toimivaan kesäkahvilaan palkataan yhteensä neljä kesätyöntekijää touko-elokuuksi. Osa kausiavuista työskentelee läpi kesän, osa vain varsinaisella lomasesongilla eli juhannusviikolta elokuun alkuun.

– Tampereelle haetaan nyt alkuun aamuvuoron leipuria ja palvelupuolelle ekstraajia. Varsinkin aloitusviikkoina maalis-huhtikuussa olemme Rapatin Helin kanssa paljon mukana. Käytännön työnjohto molemmista pisteistä on edelleen Helin käsissä, Yli-Salomäki sanoo.