Tietoa ja hyvinvoinnin tukea

Kaikki vuonna 1937 syntyneet kotona asuvat pälkäneläiset ja kangasalalaiset saavat tänä keväänä kunnalta kutsun yhteen Hyvinvointitapahtumaan, jossa tiedotetaan ikäihmisten palveluista ja ajankohtaisista asioista.

Pälkäneläisten tapahtuma järjestetään huomenna torstaina 9. maaliskuuta kello 9–12 Nuijantalolla.

 Yhteisen tapaamisen tavoitteena on hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn arviointi, ylläpitäminen ja edistäminen sekä sairauksien ehkäiseminen ja tunnistaminen. Sen yhteydessä voi muun muassa sopia kotikäyntiajan palveluohjaajan kanssa ja tavata eri alojen asiantuntijoita.

Iäkkäitä ihmisiä halutaan tukea tekemään terveyttä ja hyvinvointia edistäviä valintoja. Kuva vanhustenviikon liikuntatapahtumasta Onkkaalan urheilukentältä.

Kohderyhmälle on lähetetty etukäteen kutsukirje kysymyslomakkeineen. Pälkäneen ja Kangasalan kunnissa jatketaan edelleen myös hyvinvointia tukevia kotikäyntejä niiden henkilöiden luona, jotka eivät ole vanhuspalvelujen piirissä.