Kuntavaalisivusto aukeaa keskiviikkona kello 12

Sydän-Hämeen Lehden laaja kuntavaalisivusto avautuu keskiviikkona 15.3. kello 12 osoitteessa shl.fi. Sivusto on avoin kaikille lukijoille.

Vaalit ovat näyttävästi esillä myös paperilehdessä koko vaalikevään ajan. Esiin nostetaan vaalien puhuttavimpia kysymyksiä, kiinnostavimpia näkökulmia sekä äänestäjien, ehdokkaiden ja puolueiden vaalimietteitä.

Netin vaalisivustolla vaalisisällöt kerätään yhdeksi jäsennetyksi kokonaisuudeksi. Vaalien ja kampanjoinnin vaiheista raportoidaan ajantasaisesti ehdokasasettelusta tulosanalyysiin saakka. Mukana on toimituksen kirjoittamia vaaliaiheisia juttuja sekä tietoa ehdokkaita asettaneista puolueista ja niiden vaaliohjelmista.

Kuntavaalisivuston kautta äänestäjä pääsee kätevästi tutustumaan ehdokkaisiin. Sivut sisältävät esittelyt kaikista Pälkäneen ja Kangasalan valtuustoihin ehdolla olevista. Jokaisesta ehdokkaasta löytyy ammatin ja vaalinumeron kaltaiset perustiedot, ja lisäksi osa ehdokkaista pitää kuntavaalisivustolla omaa blogiaan. Sivustolle on myös kuvattu videoita, joilla ehdokkaat kertovat itsestään ja omista vaaliteemoistaan.

 

Pälkäneen ja Kangasalan vaalikoneet aukeavat

Tärkeä osa kuntavaalisivustoa on pälkäneläisten ja kangasalaisten oma vaalikone. Vahvasti paikallisesta näkökulmasta suunniteltu vaalikone kattaa tärkeitä teemoja ja kysymyksiä sosiaali- ja terveysalasta elinkeinoelämään ja kunnan elinvoimaisuuteen. Vaalikoneella äänestäjät voivat kätevästi vertailla ehdokkaiden mielipiteitä eri asioista ja pohtia, kuka ehdokkaista olisi itselle sopivin.

Sydän-Hämeen Lehden kuntavaalisivustoa päivitetään vaalien jälkeisille viikoille asti. Sivustolta löytyy jatkuvasti uutta ja kiinnostavaa tietoa vaaleista ja ehdokkaista.

Kaikki kuntavaaliasia kootaan keskiviikkona avautuvalle sivulle. Sieltä löytyy paikallinen vaalikone, jonka avulla voi etsiä itselle parasta ehdokasta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>