Jo parikymmentä kylää mukana kuvalehdessä

Parikymmentä lukijaa on lähettänyt upeita kuvia huhtikuun lopussa ilmestyvään Kylien kuvalehteen. Albumeista on kaivettu myös takavuosikymmenien otoksia, jotka kertovat kylien entisaikojen elämästä ja muutoksesta.

Suomi 100 -juhlavuotta juhlistava erikoisnumero kootaan lukijoiden lähettämistä kylien kuvista sekä lehden arkistokuvista. Kylien maisemia, elämää ja ihmisiä esittävät kuvat voivat olla uusia tai ajan patinoimia.

Kuvat lähetetään huhtikuun alkuun mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimitus@shl.fi tai Sydän-Hämeen Lehden Facebook-sivun kautta. Paperikuvia voi käydä skannauttamassa tai lähettää toimitukseen (Onkkaalantie 58). Postitettujen kuvien yhteyteen tulee merkitä palautusosoite.

Kuvien yhteyteen tulee merkitä tiedot kuvauspaikasta, kuvausajankohdasta, kuvassa esiintyvistä henkilöistä sekä kuvaajasta, jos nimi halutaan lehteen. Toimitus muokkaa tiedoista lehden kuvatekstit.

Aikakauslehtikokoinen Kylien kuvalehti jaetaan huhtikuun lopussa Sydän-Hämeen Lehden tilaajille ja mökkiläisille.