Pekka Kittelä nousi valtuustoon

Perussuomalaisten kaikki ehdokkaat Pekka Kittelää lukuun ottamatta nousivat ääniharava Tero Ahlqvistin vanavedessä valtuustoon neljän vuoden takaisissa kuntavaaleissa. Vaalikauden viimeisten kuukausien ajaksi myös Kittelästä tulee valtuutettu, koska Jari Laukkanen on muuttanut pois paikkakunnalta.

Kunnanvaltuusto hyväksyi Laukkasen eronpyynnön ja valitsi hänen tilalleen sivistyslautakuntaan Seppo Suvannon. Koulutuskuntayhtymä Tavastian yhtymävaltuustossa Laukkasen tehtävät hoitaa loppukauden ajan hänen varajäsenensä Timo Soini.

Pekka Kittelä nousee loppukauden ajaksi valtuustoon.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>