Shl.fi:ssä ennätysmäärä kävijöitä maaliskuussa

Sydän-Hämeen Lehden nettisivuilla vieraili ennätysmäärä kävijöitä maaliskuussa 2017. Yksittäisiä kävijöitä on ollut tilastojen mukaan lähes 50 000 ja sivulatauksia huikeat 108 000. Pälkäneen ja Kangasalan asiat kiinnostavat siis myös kuntien rajojen ulkopuolella.

Shl.fi:ssä julkaistaan uutta sisältöä joka päivä. Toimituksellisten juttujen lisäksi sivustolta löytyvät yhdistysten ja yhteisöjen MeNyt-tapahtumakalenteri sekä paikallisia sosiaalisen median julkaisuja kokoava someseinä. Tärkeä osa sivustoa ovat myös paikallisten yritysten tarjoukset sekä rikastettu digilehti.

Parhaillaan shl.fi:ssä on myös erillinen kuntavaalisivusto, joka kokoaa yhteen paikkaan vaaliaiheisia artikkeleita sekä tietoa Pälkäneen ja Kangasalan ehdokkaista ja puolueista. Kuntavaaliekstrassa on myös Sydän-Hämeen Lehden oma vaalikone, jolla äänestäjät voivat kätevästi etsiä itselleen sopivaa ehdokasta.

 

 

 

Kiitos nettilukijoille!

Iso kiitos luottamuksestanne nettilukijat! Viime vuosi 2016 oli lehdessämme digikehityksen aikaa. Aloimme tehdä rikastettua digilehteä ja kuvata videoita kirjoitettujen juttujen yhteyteen. Lisäksi toteutimme suuren nettisivu-uudistuksen shl.fi:ssä ja julkaisimme Digilä-sovelluksemme.

Suuret kävijämäärät ovat paras palaute, jonka voimme saada. Jatkamme digitaalisten palvelujemme ja sisältöjemme kehittämistä innolla. Kiitos teille, hyvät nettilukijat!

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?